Bovib-lid Bergler bestaat 40 jaar en verwacht meer groei door de coronacrisis

In een interview met ZiPconomy vertelt Bovib-lid Rob Wessels van Bergler dat de coronacrisis kansen biedt.

De huidige coronacrisis ziet directeur Wessels van ICT-dienstverlener Bergler niet als bedreiging. Integendeel. “Onze business loopt gewoon door”, vertelt hij aan ZiPconomy. “Wij werken voor opdrachtgevers die niet of nauwelijks worden geraakt worden. Slechts één van de circa 170 detacheringscontracten is vanwege de coronacrisis beëindigd.”

Impuls voor de zzp-markt

Wessels denkt zelfs dat de markt voor hoogopgeleide ICT-professionals een impuls zal krijgen. “Bedrijven merken tijdens een economische hick up hoe zwaar de financiële lasten zijn van het hebben van eigen medewerkers. Ik verwacht dat Bergler Flex Solutions door de coronacrisis dan ook nog harder zal gaan groeien.”

Hij zegt dat niet zomaar. Bergler overleefde tenslotte twee keer eerder een crisis. Dit jaar viert het bedrijf zijn 40-jarig jubileum. “We hebben bij onze medewerkers een doosje thuis laten bezorgen (met iets te drinken en te eten) die zij pas mochten openen tijdens de geplande donderdagmiddagborrel via Teams. Dat was zeer gezellig”, aldus Wessels.

Lees het volledige artikel.

Opschalen wanneer nodig

De ICT-dienstverlener uit Breda is Bovib-lid van het eerste uur. De Bergler Group heeft 40 vaste medewerkers en een flexibele schil van zo’n 140 zelfstandig ondernemers. Een ideaal businessmodel, zei Wessels in een eerder interview. “Je loopt minder risico als bedrijf: als er een keer minder werk is, hangen er niet zoveel mensen op je payroll. En als er wel veel vraag is, kun je snel opschalen.”

Delen:
Show Comments

Comments are closed.