Brisker Group

Contact

Brisker Group
Parklaan 28
3016 BC Rotterdam
Nederland

www.briskergroup.nl

Brisker Group

Brisker is de grootste verloningsspecialist in Nederland en België. Met ons inhouse ontwikkelde HR & verloningssysteem en onze specialistische kennis faciliteren we voor ondernemers de gehele flexibele schil: uitzend, payroll, detachering, zzp, freelance en vaste contracten.

Werk moet een van de ‘Brisker’ delen van het leven zijn; levendiger en opgewekter. De juiste mensen aan de juiste banen koppelen is daarvoor key. Wij geloven in de kracht van werkgevers en intermediairs met een menselijke benadering en een sterke binding met lokale markten bij het vinden en binden van werknemers.

De wereld van flexwerk verandert continu. Wij willen het leven van onze klanten een stuk ‘Brisker’ maken; sneller, goedkoper en slimmer. Zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn: ‘making brisk matches’.

Wij bieden daarom Werkgeverschap As A Service, van advies rondom je verloning tot het volledig uit handen nemen van het werkgeverschap.

Onze organisatie bestaat uit 150 ambitieuze professionals met een enorme drive om altijd de best passende oplossing te vinden. We delen een groot verantwoordelijkheidsgevoel: we weten als geen ander dat onze flexkrachten rekenen op het tijdig betalen van het juiste loon, daar staan wij voor.