Leden van de Bovib

filters verwijderen

Het exploiteren van een onderneming op het gebied van IT, overheid, publieke sector, onderwijs, zorginstellingen, financiën, detachering, bemiddeling en (interim-)management.

Meer informatie


Het exploiteren van een onderneming in bemiddeling (als intermediair), detachering, werving en selectie en advisering – in het bijzonder – doch niet uitsluitend op het (vak)gebied van informatietechnologie (IT), overheid, publieke sector, onderwijs, zorginstellingen, financiën en (interim-) management in het bijzonder – doch niet uitsluitend – ten behoeve van de tussenmarkt en directe eindklanten.

Meer informatie


Bekwaam is specialist in de bemiddeling van professionals op het gebied van Assetmanagement, Engineering en Integraal Projectmanagement (IPM), in de infrastructuur en utiliteisbouw. Binnen deze vakgebieden helpen wij professionals en opdrachtgevers om de juiste verbinding aan te gaan. Hierdoor voeren onze professionals opdrachten uit bij verschillende soorten opdrachtgevers. Bekwaam werkt samen met overheden, aannemers en diverse vervoersbedrijven.

Meer informatie


Niet zoeken, maar vinden. Dat doet Bergler Flex Solutions. Aan beide kanten van de tafel, voor opdrachtgever en freelancer. Freelancers vinden hier openstaande aanvragen. Opdrachtgevers vinden hier de kandidaat met de juiste competenties. Bergler Flex Solutions is de gecertificeerde vindmachine. Met meer dan 40 jaar ervaring in de flexibele invulling van werkplekken in de ICT. Sourcing of contractmanagement. Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

Meer informatie


De exploitatie van een onderneming op het gebied van informatie technologie (IT) en human resources (HR) middels advisering, management en detachering; beheer- en houdsteractiviteiten.

Meer informatie


BlueTrail is een dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van onze professionals en klanten. Wij staan voor een persoonlijke benadering met een heldere en transparante aanpak. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt!

Meer informatie


Brisker Group is sinds 2018 de overkoepelende naam van twee sterke merken: Tentoo en Pay for People. Met onze organisatie werken wij dagelijks aan het vergroten van het succes van onze klanten. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken uit handen te nemen, kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Wij doen de rest.

Meer informatie


Het exploiteren van een onderneming op het gebied van IT, overheid, publieke sector, onderwijs, zorginstellingen, financiën, detachering, bemiddeling en (interim-) management

Meer informatie


Circle8 komt van het Engelse circulate. Circle8 vindt talenten, bindt talenten aan organisaties, laat talenten groeien in organisaties en is er ook als die talenten toe zijn aan een nieuwe stap. Met een continue stroom van talent zorgt Circle8 voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers. ‘Making it grow, by making it flow.’

Meer informatie


Al ruim 40 jaar verbinden wij IT-professionals en opdrachtgevers, voor tijdelijke capaciteit & expertise. In ons vak speelt timing een grote rol. Wanneer komt iemand beschikbaar en wanneer is het budget vrij voor de start in het project. Hoe meer wij betrokken zijn en echt weten wat er speelt, hoe beter wij in staat zijn om de beste match te maken. Maar daar houdt het niet bij op, want ook hebben wij te maken met steeds wisselende en vaak onduidelijke wetgeving wat een specialisme op zich is! Van ons mag je verwachten dat wij je hierin ontzorgen. En hoewel dit alles al een vak apart is, vinden wij het een randvoorwaarde om een goede intermediair te zijn! Voor ons is de belofte “Wij blijven bij” dus meer dan dit alles. Wij streven ernaar om onze samenwerking onvergetelijk te maken. En daar mag je ons altijd op aanspreken!

Meer informatie