Leden van de Bovib


filters verwijderen

Bekwaam is specialist in de bemiddeling van professionals op het gebied van Assetmanagement, Engineering en Integraal Projectmanagement (IPM), in de infrastructuur en utiliteisbouw. Binnen deze vakgebieden helpen wij professionals en opdrachtgevers om de juiste verbinding aan te gaan. Hierdoor voeren onze professionals opdrachten uit bij verschillende soorten opdrachtgevers. Bekwaam werkt samen met overheden, aannemers en diverse vervoersbedrijven.

Meer informatie


Niet zoeken, maar vinden. Dat doet Bergler Flex Solutions. Aan beide kanten van de tafel, voor opdrachtgever en freelancer. Freelancers vinden hier openstaande aanvragen. Opdrachtgevers vinden hier de kandidaat met de juiste competenties. Bergler Flex Solutions is de gecertificeerde vindmachine. Met meer dan 40 jaar ervaring in de flexibele invulling van werkplekken in de ICT. Sourcing of contractmanagement. Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

Meer informatie


BlueTrail is een dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van onze professionals en klanten. Wij staan voor een persoonlijke benadering met een heldere en transparante aanpak. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt!

Meer informatie


Brainnet by PRO Unlimited is een pionier op het gebied van het inrichten van flexarbeid. Al sinds 1991 legt zij de basis voor haar klanten voor het neutraal en compliant inhuren van gedetacheerden en zelfstandigen. Binnen de Nederlandse flexmarkt heeft Brainnet de unieke positie als enige onafhankelijke Managed Service Provider. Samen met moederbedrijf PRO Unlimited is Brainnet de grootste onafhankelijk MSP ter wereld. Transparantie, kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal in haar dienstverlening.

Meer informatie


Ctac Resourcing: vind de beste mensen voor jouw project Wil jij zelf de regie nemen over jouw IT- of businessprojecten? En heb je behoefte aan de juiste specialisten om jouw team te bemensen? Maak dan kennis met de uitgebreide mogelijkheden van Ctac Resourcing. Wij zorgen ervoor dat je snel over de beste mensen met de juiste kennis en expertise beschikt. Professionals die bovendien feilloos in jouw team passen. Zo houd je vaart in je projecten, introduceer je vlot een effectieve DevOps-cultuur en maak je jouw organisatie minder afhankelijk van externe partijen.

Meer informatie


Al ruim 40 jaar verbinden wij IT-professionals en opdrachtgevers, voor tijdelijke capaciteit & expertise. In ons vak speelt timing een grote rol. Wanneer komt iemand beschikbaar en wanneer is het budget vrij voor de start in het project. Hoe meer wij betrokken zijn en echt weten wat er speelt, hoe beter wij in staat zijn om de beste match te maken. Maar daar houdt het niet bij op, want ook hebben wij te maken met steeds wisselende en vaak onduidelijke wetgeving wat een specialisme op zich is! Van ons mag je verwachten dat wij je hierin ontzorgen. En hoewel dit alles al een vak apart is, vinden wij het een randvoorwaarde om een goede intermediair te zijn! Voor ons is de belofte “Wij blijven bij” dus meer dan dit alles. Wij streven ernaar om onze samenwerking onvergetelijk te maken. En daar mag je ons altijd op aanspreken!

Meer informatie


De Staffing Groep wordt in Nederland de voortrekker van een Total Talent Management aanpak. Met haar expertise en TTM-diensten is DSG partner van organisaties door hun innovatiekracht te vergroten en bestendigen. Dit doen we door onze Total Talent Management diensten waarbij we ons richten op alle aspecten binnen organisaties die bijdragen aan een effectieve en efficiënte inzet, ontwikkeling en behoud van Talent.

Meer informatie


Essentium is een specialistische partner op het gebied van detachering, talentontwikkeling en advies in projectbeheersing. We werken voor grote opdrachtgevers en helpen hen bij het verbeteren van hun projectorganisaties. Bij Essentium ontmoet je het meest gedreven talent in de wereld van projectbeheersing. Talent dat zich onderscheidt op zowel persoonlijk vlak als binnen het vakgebied. Onze professionals hebben allen liefde voor het vak projectbeheersing en zijn gedreven en ambitieus. Ze willen groeien en zichzelf blijven ontwikkelen. Essentium biedt hiervoor mogelijkheden middels het faciliteren van ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Deze combinatie van een eigenzinnige kijk op talentontwikkeling en inhoudelijke kennis van projectbeheersing maakt onze dienstverlening uniek.

Meer informatie


Fast Flex helpt organisaties met de contractuele afhandeling en het inhuurproces van externe professionals. Wij helpen ook bij de zoektocht naar de beste match tussen zp'ers en bedrijven. Wij doen dit binnen diverse branches, zoals: zakelijke dienstverlening, overheid, retail en media. Dagelijks zetten wij ons in om de juiste professionals bij de juiste projecten te bemiddelen en opdrachtgevers volledig te ondersteunen bij het inhuurproces. Dit doen wij op en persoonlijk en betrokken manier.

Meer informatie


Vinden. Volgen. Verbinden. Versterken. Deze aanpak staat bij alle diensten van FinanceFactor centraal. Of het nu gaat om het vinden van de juiste interim professional voor organisaties, permanente invulling van financial executive vacatures of het bieden van begeleiding, advies en coaching bij instroom-, doorstroom- en uitstroomvraagstukken. Bij FinanceFactor geloven we in duurzame verbinding met onze finance professionals én met onze opdrachtgevers. En daar investeren we in. Met deze diensten maken wij als executive search bureau het verschil: Interim Management, Executive Coaching, Assessment, Werving en Selectie & Outplacement.

Meer informatie