Over ons

De Bovib is de grootste branchevereniging voor onafhankelijke en kwalitatieve intermediairs en brokers. Met meer dan 60 leden, een actief bestuur en korte lijntjes naar Den Haag zijn we een serieuze gesprekspartner.

De Bovib staat voor dienstverlening gebaseerd op heldere en toetsbare criteria. We geven hier onder andere invulling aan met een keurmerk voor de intermediaire rol, dat inmiddels landelijke bekendheid geniet.

Flexibele arbeid is een belangrijke steunpilaar voor de arbeidsmarkt en – dus – voor economische ontwikkeling. In de inrichting en invulling van die markt spelen intermediairs, brokers en MSP’s een belangrijke rol. Zij brengen opdrachtgever en opdrachtnemer bij elkaar, maar brengen ook de onmisbare kennis van wet- en regelgeving in. Een taak waarvoor kwaliteit, transparantie en integriteit vereist zijn. De bedrijven die dat onderschrijven, voelen zich thuis bij de Bovib - de branche organisatie voor intermediairs en brokers.

Bovib_bestuur_2023_-_2024.jpg
Bekijk ook onze brochure:  Brochure 
Om ervoor te zorgen dat we allemaal dezelfde taal spreken, hebben we een begrippenlijst uitgewerkt:  Begrippenlijst verenigingsstructuur.pngMaak kennis met het bestuur van de Bovib:


Marc_Nijhuis_-_Voorzitter.jpg
Saskia_Kapper.jpg
Sarah_Goossens_-_Penningmeester.jpg

Marc Nijhuis - Voorzitter

Saskia Kapper - Vice Voorzitter

Sarah Goossens - Penningmeester

Giancarlo_Balzarelli.jpg
Florine_Onderwijzer_-_Secretaris.jpg
Alexander_Kist_-_kwartiermaker-directeur.jpg

Giancarlo Balzarelli 

Florine Onderwijzer - Secretaris

Alexander Kist - Kwartiermaker / Directeur