Magnit Global

Contact

Magnit Global
Marconibaan 1A
3439 MR Nieuwegein
Nederland

+31 30 602 16 17

info@brainnet.nl

www.brainnet.nl

Magnit Global

Brainnet by PRO Unlimited is een pionier op het gebied van het inrichten van flexarbeid. Al sinds 1991 legt zij de basis voor haar klanten voor het neutraal en compliant inhuren van gedetacheerden en zelfstandigen. Binnen de Nederlandse flexmarkt heeft Brainnet de unieke positie als enige onafhankelijke Managed Service Provider. Samen met moederbedrijf PRO Unlimited is Brainnet de grootste onafhankelijk MSP ter wereld. Transparantie, kwaliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal in haar dienstverlening.

Dankzij haar neutrale aanpak, waarbij enkel op kwaliteit beoordeelt wordt, is er een uitgebreid klantenbestand opgebouwd met langdurige samenwerkingen. Voor haar klanten is Brainnet een kennispartner en staat klaar voor elke vraag. Ze geven gevraagd en ongevraagd advies en zijn specialist op het gebied van wet- en regelgeving. Bijgestaan door 30 jaar aan inhuurdata en een groot team van data-analisten optimaliseren zij de inhuurprocessen bij klanten en benchmarken wereldwijd tarieven. Zo bieden ze 24/7 inzicht in de contingent workforce.

Naast ruim 26 jaar ervaring heeft Brainnet ook veel ervaring in de verschillende sectoren die de arbeidsmarkt rijk is. Klanten zijn werkzaam in onder andere IT, Finance, Bouw en Techniek, Watermanagement, Onderwijs, Gezondheidszorg, Retail en Tech. Brainnet en PRO Unlimited beheren samen jaarlijks voor 8 miljard euro aan omzet en zijn er dagelijks 100.000 mensen aan het werk. Het managementteam van Brainnet en PRO Unlimited heeft tientallen jaren ervaring in het adviseren over, en het inrichten van de flexibele schil. Hierdoor ontstaat optimale kostenbeheersing tegen minimale risico’s.