De Staffing Groep

Contact

De Staffing Groep
Fultonbaan 2
3439 NE Nieuwegein
Nederland

+31 30 600 15 00

info@destaffinggroep.nl

www.destaffinggroep.nl

De Staffing Groep

De Staffing Groep wordt in Nederland de voortrekker van een Total Talent Management aanpak. Met haar expertise en TTM-diensten is DSG partner van organisaties door hun innovatiekracht te vergroten en bestendigen.

Dit doen we door onze Total Talent Management diensten waarbij we ons richten op alle aspecten binnen organisaties die bijdragen aan een effectieve en efficiënte inzet, ontwikkeling en behoud van Talent.

Ons Huis van Talent wordt de standaard in het denken en besturen van Talentvraagstukken van onze klanten op het gebied van hun Mensen, hun TTM processen en de daarvoor ingezette kosten en middelen.

Met onze TTM-diensten geven we invulling aan drie belangrijke onderscheidende behoeften van onze klanten (de ‘3 x I’ van TTM): Inzicht, Invloed, én Integratie.

Inzicht: We geven inzicht in het werving & selectieproces, inhuurproces, de aantallen en voortgang, de kosten, de (kwaliteit en performance van) leveranciers. Kortom, kwantificeerbare gegevens en data om op basis daarvan beslissingen te nemen.

Invloed: We bieden oplossingen, handvatten en instrumenten om daadwerkelijk invloed uit te oefenen op de kwaliteit en uitkomst van TTM-onderdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prestatie en indeling van leveranciers, de hoogte van de kosten van inhuur en werving-en-selectie, behoud en ontwikkeling van Talent, ondersteuning/verbetering van het recruitmentproces en de ondersteuning van inhurend managers, de kwaliteit van de Employer Branding, enz.

Integratie: We hanteren een aanpak waarbij de verschillende aspecten van Talent en Staffing in elkaar grijpen. Vast én Flex, HR en Inkoop, Recruitment én Risk &  Compliance. De voorkant van Staffing-systemen én de Achterkant (Personeels- en Financiële systemen).

In de komende jaren groeit DSG tot dé TTM dienstverlener in Nederland met een leidende marktpositie en ontwikkeld zich zo tot de Thought Leader voor organisaties op het gebied van TTM-vraagstukken met een klanttevredenheid die het hoogste is in de branche.