ICQ Groep B.V.

Contact

ICQ Groep B.V.
Deventerstraat 28
7311 LW Apeldoorn
Nederland

+31 55 303 14 64

info@icq-groep.nl

www.icq-groep.nl

ICQ Groep B.V.

ICQ works for you

ICQ Groep bemiddelt professionals voor overheden en commerciële instellingen. Ons doel? Passend werk voor iedereen Met toewijding en expertise zetten wij ons dagelijks in als bemiddelaar van inhuurkrachten of als waardevolle kennispartner. Wij garanderen bedrijfscontinuïteit met bevlogen professionals. Vanuit Apeldoorn werken we met een enthousiast team en op een manier die zo kenmerkend is voor ICQ: dienstbaar, betrokken en met plezier! Wij kennen de arbeidsmarkt, de sectoren waarin onze opdrachtgevers actief zijn, de gelieerde wet- en regelgeving en beschikken over een omvangrijk netwerk aan vaste en flexibele professionals. Zij zijn inzetbaar om onze opdrachtgevers te ondersteunen in haar bedrijfscontinuïteit.

Gezamenlijk zorgen wij voor oplossingen, voor impact, voor een meer transparante en eerlijke arbeidsbemiddelingsmarkt, waar talent wordt gezien, ongeacht nationaliteit, cultuur, religie, gender of leeftijd.

ICQ Groep is een “impact onderneming” en neemt deel aan de City Deal Impact ondernemen. ICQ Groep is tevens ISO9001, ISO14001, NEN 4400-1 en BOVIB gecertificeerd.