Nieuwsberichten

Kwartiermaker Alexander Kist aan de slag met opbouw Bovib bedrijfsbureau

Kwartiermaker Alexander Kist aan de slag met opbouw Bovib bedrijfsbureau

Bovib heet Alexander Kist welkom als interim-directeur en kwartiermaker. Samen met het bestuur gaat hij aan de slag met het opbouwen, inrichten en operationaliseren van een professioneel bedrijfsbureau voor Bovib.

Alexander Kist (W&RK advies) is de nieuwe interim-directeur van Bovib. Samen met het bestuur onder leiding van voorzitter Marc Nijhuis gaat hij aan de slag met een belangrijk doel voor Bovib dit jaar: het inrichten van een professioneel bedrijfsbureau. 

Voor de opbouwperiode heeft het bestuur bewust gekozen voor een kwartiermaker. Kist vervult vanaf nu zoveel mogelijk de ondersteunende en vertegenwoordigende rollen van de directeur. Ook is hij verantwoordelijk voor het opbouwen, inrichten en operationaliseren van het bureau.

Per heden zal Kist ongeveer twee dagen per week voor de Bovib werken. Komende weken verdiept hij zich in lopende dossiers en zal hij kennismaken met de verschillende kerngroepen van Bovib. Zo gaat hij het bestuur helpen om onze vereniging verder te laten groeien en te professionaliseren.

Kist is geen onbekende van de Bovib. Hij is betrokken bij de coalitiesamenwerking van ABU, NBBU, VvDN, RIM en Bovib waarin standpunten in brede vertegenwoordiging naar de politiek worden gecommuniceerd.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen