Nieuwsberichten

Meld je nu aan! Rondetafelsessies in september

Meld je nu aan! Rondetafelsessies in september

Na het succes van vorig jaar organiseert Bovib ook dit najaar een drietal rondtafelsessies. Onderwerpen: prijsmodel versus dienstverleningsmodel en de impact van de nieuwe zzp-wetgeving.


Meld je nu aan voor de rondetafelsessies van Bovib! In september organiseren we drie gesprekken met vertegenwoordigers van aanbestedende diensten/inhurende organisaties, inkooporganisaties en leden van diverse brancheverenigingen. Onder begeleiding van hoofdredacteur Hugo-Jan Ruts van ZiPconomy gaan wij met elkaar in gesprek.

De sessies vinden plaats in het Dynahouse (Perkinsbaan 11) te Nieuwegein. Inloop is vanaf 14.30 uur, de sessies duren van 15:00 tot 17:00 uur met daarna een borrel.

•    19 september: Prijsmodel vs. Dienstverleningsmodel
•    24 september: Impact transitie wet DBA naar VBAR (en start handhaving)
•    26 september: Impact transitie wet DBA naar VBAR (en start handhaving)

De inhoud van de Ronde Tafel op 24 september en 26 september is hetzelfde. We bieden twee dagen aan zodat iedereen de kans heeft om deel te nemen. 

Aanmelden kan door een email te sturen naar secretariaat@bovib.nl met jouw naam, de naam van je organisatie en welke datum je aanwezig wilt zijn. Uiteraard is het geen probleem om een collega mee te nemen.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen