Nieuwsberichten

Nieuw bestuur voor Bovib: ‘Alle disciplines zijn vertegenwoordigd’

Nieuw bestuur voor Bovib: ‘Alle disciplines zijn vertegenwoordigd’

Bovib-voorzitter Marc Nijhuis gaat samen met vier nieuwe, deskundige bestuursleden aan de slag om de impact en continuïteit van de branchevereniging te versterken. Ook sluit Bovib aan bij vereniging VNO-NCW. “We willen richting geven aan de toekomst van werken in Nederland.”


“Ik ben heel blij met ons nieuwe bestuur, waarin verschillende disciplines en diverse type leden van Bovib zijn vertegenwoordigd”, zegt voorzitter Marc Nijhuis. “Samen gaan we aan de slag met het traject van verregaande professionalisering van de Bovib.”

Nijhuis droeg tijdens de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 28 maart vier nieuwe bestuursleden voor. Na instemming heeft hij een nieuwe, enthousiaste leiding geformeerd. Die bestaat uit:

Goossens is bijna 20 jaar actief binnen de arbeidsbemiddeling en sinds februari 2022 bij Nash Squared verantwoordelijk voor het merk Harvey Nash binnen Nederland.

Onderwijzer begon haar carrière in de business consultancy op het snijvlak van IT, Finance en HR. Ze deed ervaring op in zowel in de publieke sector als de private sector en werkt nu ruim vijf jaar bij HeadFirst Group. Ze is daar Managing Director en daarmee verantwoordelijk voor de businessline Professionals & Partners.

Kapper is als CCO bij Hero Interim Professionals & MSP verantwoordelijk voor de commerciële strategie, het behalen van commerciële doelstellingen en het ontwikkelen van de dienstenportefeuille. Ze is sinds 2020 lid van twee kerngroepen van de Bovib en verantwoordelijk voor de subdomeinen Leden marketing en communicatie en Services.

Balzarelli is sinds 2005 werkzaam in de flexbranche. Op dit moment is hij als Vice President bij Magnit Benelux verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van het bedrijf.

Meer impact en continuïteit

De nieuwe bestuursleden hebben veel zin om aan de slag te gaan. Balzarelli: “Er komt een hoop op ons af qua wet- en regelgeving en ontwikkelingen binnen de flexbranche. Een sterke branchevereniging is belangrijk om invloed uit te oefenen. Als nieuw bestuurslid help ik graag om de Bovib verder te ontwikkelen en samen met de leden de belangen binnen onze branche te vertegenwoordigen.”

“Afgelopen jaren heeft de Bovib mooie stappen gemaakt”, zegt Kapper. “Nu staan we aan de vooravond van nieuwe ontwikkelingen, nieuwe wetgeving en vervolgstappen van de onze branchevereniging. Als bestuurslid wil ik hier een bijdrage aan leveren. Zodat we gezamenlijk met onze leden en het nieuwe bestuur onze impact en continuïteit kunnen verhogen.”

Tijdens de bijeenkomst nam de Bovib afscheid van voorzitter Frederieke Schmidt Crans en bestuursleden Erwin van Hattem en Michel van Hoeij. Zij hebben de afgelopen jaren een heel waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de vereniging.

Bovib is lid van VNO-NCW

Ander belangrijk nieuws is de aansluiting van de Bovib bij VNO-NCW. VNO-NCW is een ondernemersvereniging, met brancheorganisaties en bedrijven als lid.

“Dit lidmaatschap helpt ons richting te geven aan de toekomst van werken in Nederland”, zegt Nijhuis. “Als Bovib kunnen we namelijk een belangrijke rol spelen binnen de verschillende dossiers over arbeidsmarkthervormingen binnen VNO-NCW. Onze leden zijn in staat om de discussie te voeden met de juiste informatie over flexibele arbeid.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen