Nieuwsberichten

Rondetafelsessies en oudejaarsborrel: Bovib-leden ontmoeten elkaar in november

Rondetafelsessies en oudejaarsborrel: Bovib-leden ontmoeten elkaar in november

De brancheverening organiseert in november meerdere rondetafelsessies en een oudejaarsborrel. De rondetafels zijn een mooie gelegenheid om elkaar live te ontmoeten én actief betrokken te zijn bij het Jaarplan 2022.

De Bovib vindt het belangrijk dat leden meedenken over het nieuwe jaarplan. Daarom hebben we twee data vastgelegd voor rondetafelsessies. We vragen alle leden een voorkeur op te geven.

  • 8 november: 10.00 - 12.00 uur (inloop 09.30 uur)
    In deze rondetafelsessie bespreken de leden specifiek de positionering bij opdrachtgevers, samenwerkingen en manieren waarop Bovib nog meer betekenen;

  • 15 november: 09.30-11.30 uur (inloop 09.00 uur)
    In deze rondetafelsessie staat de positionering richting een nieuw kabinet centraal. Ook bespreken leden hoe Bovib kan doorpakken op samenwerkingen en manieren waarop onze vereniging nog meer betekenen.

Elke rondetafel heeft een gespreksleider, een notulist maakt een verslag en na afloop biedt het bestuur de leden een lunch aan. Locatie op alle dagen is Dynahouse in Nieuwegein.

Geef uiterlijk 3 november je voorkeur door via evenementen@bovib.nl

Speciaal voor nieuwe en potentiële leden

Op maandag 22 november van 15.00 tot 17.00 uur is er een derde rondetafel in het Dynahouse. Deze is vooral bedoeld voor nieuwe en potentiele leden. Leden die absoluut niet kunnen op 8 en 15 november, kunnen hierbij aansluiten.

Thema is een nadere kennismaking met de Bovib en een bespreking van het Jaarplan 2022 op basis van input van 8 en 15 november.

Oudejaarsborrel

De oudejaarsborrel is voorlopig uitgesteld.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen