Nieuwsberichten

Save the date: Belastingdienst praat Bovib-leden bij tijdens Algemene Ledenvergadering

Save the date: Belastingdienst praat Bovib-leden bij tijdens Algemene Ledenvergadering

Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom het handhavingsmoratorium op schijnzelfstandigheid? Tijdens de volgende ledenvergaring op 29 mei praat John Piepers van de Belastingdienst ons bij.

Save the date: woensdag 29 mei heten we onze leden van harte welkom tijdens de Algemene Ledenvergadering. Net als vorige keer krijgen we na de vergadering een kennissessie. Deze keer praat John Piepers (Belastingdienst) onze leden bij over de laatste ontwikkelingen en stand van zaken op het gebied het vervallen van het handhavingsmoratorium.

Op 1 januari 2025 kan de Belastingdienst namelijk weer boetes en naheffingen opleggen bij schijnzelfstandigheid. Piepers legt uit wat dat betekent en hoe jij je kunt voorbereiden als intermediair. Wil je nu vast meer weten? Luister deze podcast met Piepers en jurist Boris Emmerig op ZiPconomy.

Praktische info en aanmelden

Voor deze bijeenkomst zijn wij te gast in Hoofddorp (HeadFirst Group HQ, adres: Taurusavenue 18). De aanvang is om 16:00 uur, inloop vanaf 15:30 uur.

Per lid zijn meerdere personen welkom. In verband met de catering en de opstelling van de zaal, horen we graag vooraf wie aanwezig is. Meld je komst dus aan via secretariaat@bovib.nl

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen