Leden van de Bovib

filters verwijderen

Het exploiteren van een onderneming op het gebied van IT, overheid, publieke sector, onderwijs, zorginstellingen, financiën, detachering, bemiddeling en (interim-)management.

Meer informatie


Het exploiteren van een onderneming in bemiddeling (als intermediair), detachering, werving en selectie en advisering – in het bijzonder – doch niet uitsluitend op het (vak)gebied van informatietechnologie (IT), overheid, publieke sector, onderwijs, zorginstellingen, financiën en (interim-) management in het bijzonder – doch niet uitsluitend – ten behoeve van de tussenmarkt en directe eindklanten.

Meer informatie


Bekwaam is specialist in de bemiddeling van professionals op het gebied van Assetmanagement, Engineering en Integraal Projectmanagement (IPM), in de infrastructuur en utiliteisbouw. Binnen deze vakgebieden helpen wij professionals en opdrachtgevers om de juiste verbinding aan te gaan. Hierdoor voeren onze professionals opdrachten uit bij verschillende soorten opdrachtgevers. Bekwaam werkt samen met overheden, aannemers en diverse vervoersbedrijven.

Meer informatie


Niet zoeken, maar vinden. Dat doet Bergler Flex Solutions. Aan beide kanten van de tafel, voor opdrachtgever en freelancer. Freelancers vinden hier openstaande aanvragen. Opdrachtgevers vinden hier de kandidaat met de juiste competenties. Bergler Flex Solutions is de gecertificeerde vindmachine. Met meer dan 40 jaar ervaring in de flexibele invulling van werkplekken in de ICT. Sourcing of contractmanagement. Precies in lijn met wat opdrachtgever en freelancer verwachten.

Meer informatie


De exploitatie van een onderneming op het gebied van informatie technologie (IT) en human resources (HR) middels advisering, management en detachering; beheer- en houdsteractiviteiten.

Meer informatie


BlueTrail is een dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van onze professionals en klanten. Wij staan voor een persoonlijke benadering met een heldere en transparante aanpak. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt!

Meer informatie


Brisker Group is sinds 2018 de overkoepelende naam van twee sterke merken: Tentoo en Pay for People. Met onze organisatie werken wij dagelijks aan het vergroten van het succes van onze klanten. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken uit handen te nemen, kunnen onze klanten doen waar ze goed in zijn: ondernemen! Wij doen de rest.

Meer informatie


Het exploiteren van een onderneming op het gebied van IT, overheid, publieke sector, onderwijs, zorginstellingen, financiën, detachering, bemiddeling en (interim-) management

Meer informatie


Het verlenen van adviezen en managementdiensten, het verstrekken van ondersteuning en verlenen van uitvoerende diensten op het gebied van het voeren van administraties, personeelszaken, communicatie, debiteuren- en crediteuren beheer aan bedrijven.

Meer informatie


Circle8 komt van het Engelse circulate. Circle8 vindt talenten, bindt talenten aan organisaties, laat talenten groeien in organisaties en is er ook als die talenten toe zijn aan een nieuwe stap. Met een continue stroom van talent zorgt Circle8 voor blijvende groei voor zowel professionals als partners en opdrachtgevers. ‘Making it grow, by making it flow.’

Meer informatie